toothy

Din pasiune pentru inovatie

Din pasiune pentru inovatie in domeniul stomatologiei, Dr. Cristina-Claudia Antonescu a deschis in 2005 cabinetul 2CDental. Usor usor cabinetul 2CDental s-a facut remarcat nu numai in Bucuresti si localitatile inconjuratoare, ci si in alte colturi ale tarii si mai ales, in mediul international prin serviciul Turism Dentar.

Echipa noastra

De ce sa ne alegi pe noi?

Echipa 2CDental dispune de personal specializat, de medici stomatologi de incredere, bucurosi sa vina in ajutorul oricarui pacient, pentru aproape orice problema stomatologica.

Oferim servicii diverse, de la simple plombe, pana la interventii chirurgicale complexe, colaborand indeaproape cu specialisti in domeniu, in functie de complexitatea interventiilor.

Chirurgie
90%
Endodontie
80%
Implantologie
100%
Odontologie
85%
Parodontologie
72%
Pedodontie
83%
Protetica
100%

Parerea clientilor

 • D-na Dr.Cristina Claudia Antonescu-un medic stomatolog excepțional,care își iubește profesia și are o grijă deosebită față de pacienții săi.

  Dan Sfetcu
 • Nu am gasit review-uri referitoare la serviciile oferite de 2CDental, asa ca, voi face eu unul: in calitate de pacient al d-nei Dr. Gianina Vinatoru, am beneficiat de servicii de o calitate exceptionala, privind interventiile urmatoare: detartraj, periere profesionala, fluorizare, plombe. Punctualitate, meticulozitate, rabdare, profesionalism - apelati cu incredere la 2CDental, daca pretuiti aceste valori, pentru ca eu am devenit client fidel tocmai datorita acestor calitati.

  Adrian Sabou
 • Am cunoscut-o pe d-na doctor Cristina Antonescu cu mai bine de 15 ani in urma si in afara beneficiilor de care am avut parte din punct de vedere stomatologic, s-a legat si o frumoasa prietenie. Este un om adevarat, saritor, un suflet cald si bun, asa cum ar trebui sa fie oricare dintre noi. Este intr-adevar foarte exigenta in ceea ce priveste meseria, incepand de la placutul cabinet in care isi desfasoara activitatea, materialele de cea mai buna calitate, grija fata de pacient, calitatea lucarilor si nu in ultimul rand daruirea in tot ceea ce face. De cand am cunoscut-o nu am mai fost la alt medic. Va recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile cabinetului 2CDental.

  Vali Gamulescu
 • Frecventez acest cabinet de mai bine de 4 ani si pot spune ca doamnele doctor isi fac treaba cu profesionalism, exigenta si rabdare. Mi-a placut foarte mult ca la acest cabinet medicul iti explica tot ce iti lucreaza, in detaliu, astfel incat sa stii exact ce se intampla pe tot parcursul lucrarilor. Am recomandat si voi recomanda in continuare 2CDental la toate cunostintele care au nevoie de medici stomatologi. <3

  Andreea Popescu
Contact

Nu suntem online momentan, insa ne poti trimite un mail si vom raspunde cat mai repede cu putinta.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search