Pierderea dintilor poate fi devastatoare, dar cu ajutorul serviciilor stomatologice moderne de care beneficiem astazi, asta nu trebuie sa insemne sfarsitul zambetului tau.

La 2CDental oferim mai multe tipuri de implanturi, pentru pacientii nostri de pretutindeni. Implantul stomatologic este optiunea perfecta de inlocuire a dintilor pentru pacientii care au nevoie.

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este o radacina dentara sintetica creata cu un aliaj special de titan. Folosim acelasi aliaj de titan care este folosit in alte interventii chirurgicale de inlocuire, deoarece materialul poate fuziona direct cu osul. Am combinat implanturile dentare cu coroane din portelan pentru a crea un dinte natural si functional.

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna optiune de restaurare a dintilor deoarece acestea inlocuiesc atat radacina dintelui, cat si suprafata acestuia.

De ce sa alegi implantul dentar?

  • Mandibula are nevoie de suport pentru ca dintele sa ramana puternic. Asadar, dintele are nevoie de radacina. Atunci cand pierzi un dinte, osul maxilarului de sub spatiul lipsa va incepe sa se deterioreze. Aceasta deteriorare iti poate conferi chipului o imagine nesanatoasa, pe masura ce continui sa iti pierzi acest suport. Implanturile dentare impiedica aceasta deteriorare oferindu-i maxilarului acelasi sprijin ca si radacina dentara naturala. Alte optiuni de restaurare vor inlocui portiunea de portiunea de suprafata a dintelui cu o coroana, insa implantul dentar este singura optiune de restaurare care inlocuieste radacina dintilor.
  • Pacientii cu implant dentar arata si se simt mai sanatosi. Faptul ca implantul ofera zambetului un aspect natural este foarte important, oferind mult mai multa incredere pacientului.
  • Coroana este special create pentru fiecare pacient, pentru a oferi o ocluzie si o functionalitate perfecta.
  • Implanturile noastre dentare sunt foarte confortabile. Se simt la fel ca dintii naturali.

Pentru a afla mai multe despre implantul dentar, ne poti suna sau ne poti vizita la cabinetul nostru din str. Alexandru Serbanescu din Bucuresti. Vom fi bucurosi sa raspundem la orice intrebari si sa planificam o programare.

Contact

Nu suntem online momentan, insa ne poti trimite un mail si vom raspunde cat mai repede cu putinta.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search