Pentru turistii straini sau pentru persoanele din alta zona decat cea a Bucurestiului, 2Cdental pune la dispozitia dumneavoastra Vila Toparceanu, din zona Otopeni, pentru un acces mai usor la sanatatea danturii dumneavoastra. La o distanta de aproape 5 km intre cabinetul nostru medical si Vila Toparceanu, fiecare turist isi poate asigura o sedere cat mai placuta, pe toata durata tratamentului medical la 2CDental.

Pentru o colaborare fructuoasa atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, Vila Toparceanu ofera rezervari si tarife preferentiale pentru clientii clinicii 2CDental. De asemenea, cabinetul nostru stomatologic se afla foarte aproape de aeroportul Henri Coanda, iar transportul aeroport-clinica este asigurat pentru pacientii care intra in tratament.

 • Turism dentar

  Oferim turistilor conditii speciale pentru toata durata tratamentului

 • Cazare

  Rezervari si tarife preferentiale pentru clientii clinicii 2CDental

 • Transport Gratuit

  Transport gratuit aeroport-clinica pentru pacientii care intra in tratament

 • 2CDental

  Tratamente high-tech

“Vila Toparceanu, pensiune de 3 stele, este situata pe strada cu acelasi nume, in localitatea Otopeni, la 4 km de Aeroportul International Henri Coanda.

Pensiunea, inaugurata la inceputul anului 2009 dispune de 8 camere, salon restaurant, terasa si locuri proprii de parcare, monitorizate video. De asemenea, puteti servi meniurile restaurantului si in acelasi timp sa va bucurati de linistea si verdeata curtii interioare.”

Contact

Nu suntem online momentan, insa ne poti trimite un mail si vom raspunde cat mai repede cu putinta.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search